Νέα

Γιατί να αγοράσω followers ;

Αγορά followers ;

Ένα από τα πιο βασικά πλεονεκτήματα για την αγορά followers είναι η προώθηση της σελίδας στο instagram , της επιχείρησης σας ή ακόμα και του προσωπικού σας προφίλ .

Το πιο συνηθισμένο όταν επισκεφτείς ένα προφίλ είναι να κοιτάς τον αριθμό τον ανθρώπων που το ακολουθούν για να αποφασίσεις αν θα το ακολουθήσεις και εσύ . Όσο πιο μεγάλος είναι  ο αριθμός των followers μιας σελίδας τόσο πιο πιθανό είναι να τον ακολουθήσουν περισσότερα άτομα .

Ένας άλλος λόγος για τις εταιρίες είναι ότι από τον αριθμό των followers μπορούν να καταλάβουν αν  αποδίδουν  οι ενέργειες και οι διαφημίσεις μέσω του instagram.

Επίσης όσο πιο πολλούς followers έχετε τόσο πιο πιθανό είναι το instagram να προτείνει την σελίδα σας και σε άλλα προφίλ για να σας ακολουθήσουν και να αποκτήσετε περισσότερους followers .

Οι followers βοηθούν στον αλγόριθμο του instagram για την προώθηση και για την διαφήμιση της σελίδα σας . το instagram ελέγχει τους ακόλουθους σας και έτσι σας προτείνει σε άλλους χρήστες που θεωρεί ότι μπορεί να τους ενδιαφέρει το περιεχόμενο σας.

Επίσης ελέγχει με βάση το περιεχόμενο σας και τις άλλες σελίδες με παρόμοιο περιεχόμενο και προωθεί τις σελίδες με τους περισσότερους followers .

Σίγουρα για μια νέα σελίδα στο instagram είναι πολύ μεγάλη βοήθεια να αγοράσει κάποιος followers γιατί έτσι μπορεί να ανέβει πιο εύκολα και πιο γρήγορα η  σελίδα και να γίνει γνωστή σε πολύ λιγότερο χρόνο και πιο σίγουρα από το να περιμένετε να ανέβει από μόνη της  . Αυτό ισχύει φυσικά και για τις πιο παλιές σελίδες , πάντα είναι καλό να προωθούμε την σελίδα μας ώστε το instagram να συνεχίσει να μας προτείνει και σε άλλους χρήστες.

Πίσω στη λίστα