Στην ιστοσελίδας μας, στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προιόντων υπάρχουν πληροφορίες για την εγγύηση που προσφέρει ο εκάστοτε κατασκευαστής ή εγγύηση που παρέχει η εταιρεία μας , καθώς και την χρονική ισχύ της.

Για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή δυσλειτουργίας , είναι αναγκαία η προσκόμιση του παραστατικού αγοράς είτε στo e-Byte είτε στον κατασκευαστή όπου καλύπτει απευθείας ο ίδιος το/τα είδος/η.

Για τεχνικές εργασίες – επισκευές ισχύουν οι παρακάτω εγγυήσεις

Τεχνικός έλεγχος και αποκατάσταση : 3 μήνες

 

Περίοδος εγγύησης του προϊόντος:

 12μήνες εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς.

 

Περίοδος Εγγύησης της μπαταρίας

 3 μήνες εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς.  ( Ελάχιστη διάρκεια μπαταρίας 90 λεπτά σε αδράνεια )

 

Νομική εγγύηση

 Η παρούσα εγγύηση παρέχεται ανεξάρτητα από οποιαδήποτε μη εξαιρούμενη νομική εγγύηση ή σχετική νομοθεσία που ισχύει στη χώρα της αγοράς, και δεν θα επηρεάσει ή περιορίσει με οποιονδήποτε τρόπο τα δικαιώματα του καταναλωτή.

 

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις

 Το προϊόν είναι εγγυημένο, για την ποιότητα κατασκευής και των υλικών, για την διάρκεια της Περιόδου Εγγύησης. Η εγγύηση δεν καλύπτει τα παρελκόμενα που παραδίδονται με το προϊόν, όπως: καλώδια, τσάντα, ποντίκι ή άλλα. Αν το προϊόν σταματήσει να λειτουργεί, υπό κανονικές συνθήκες και ορθή χρήση, κατά τη διάρκεια της Περιόδου Εγγύησης, η E-BYTE θα εξετάσει την δυνατότητα επισκευής ή την αντικατάσταση των ελαττωματικών εξαρτημάτων του προϊόντος ή του ίδιου του προϊόντος, με νέα η επισκευασμένα προϊόντα η εξαρτήματα, τα οποία, από λειτουργική άποψη, είναι τουλάχιστον ισοδύναμα με τα αρχικά ή ανώτερα.

Παρακαλούμε κρατήστε το τιμολόγιο / απόδειξη αγοράς, σε συνδυασμό με την εγγύηση, θα χρειαστεί στην περίπτωση αίτησης για παροχή τεχνικής υποστήριξης. Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές που προκλήθηκαν από την εγκατάσταση, ακατάλληλη λειτουργία, ακατάλληλη συντήρηση ή καθαρισμό, ατύχημα, βλάβη, ακατάλληλη η καταχρηστική χρήση, μετατροπές του προϊόντος που δεν έγιναν από την E-BYTE, προγράμματα λογισμικού, φυσιολογική φθορά ή οποιοδήποτε άλλο γεγονός, πράξη, αθέτηση ή παράλειψη που δεν οφείλονται στην E-BYTE. Όλα τα ανταλλακτικά, επισκευασμένα η αντικατεστημένα από ένα κέντρο επισκευής εξουσιοδοτημένο από την E-BYTE, θα καλύπτονται από την εγγύηση για το υπόλοιπο της περιόδου ισχύος της ίδιας της εγγύησης ή για ένα χρονικό διάστημα όχι μικρότερο από τρεις μήνες. Το κέντρο επισκευής, αν χρειαστεί, θα επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις του λειτουργικού συστήματος, προεγκατεστημένο στο προϊόν, στις εργοστασιακές κατά την πώληση ρυθμίσεις.

Η E-BYTE δεν θα ανακτήσει και δεν θα αντιγράψει κανένα δεδομένο/α η θα αποκαταστήσει οποιοδήποτε λογισμικό που υπάρχει στο μέσο αποθήκευσης που δεν περιέχονταν αρχικά στο προϊόν κατά την αγορά.

Για την επισκευή του προϊόντος, μπορεί να χρειαστεί να διαγραφούν οριστικά όλα τα δεδομένα που ανήκουν στον χρήστη.

Εάν το προϊόν βρίσκεται υπό την εγγύηση, η ιδιοκτησία των αντικατεστημένων ανταλλακτικών, θα μεταφερθεί αυτόματα στην E-BYTE.

 

 

 

Από την εγγύηση δεν καλύπτονται τα εξής:

  • Ζημίες που προκλήθηκαν από ευθύνη του αγοραστή. (Π.χ. πτώση, χτύπημα, φωτιά, νερό, ακατάλληλη  χρήση ή αποθήκευση κτλ)
  • Ζημίες που προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά. Αν κατά την παράδοση δέματος από μεταφορική, και σε περίπτωση ορατής εξωτερικά ζημιάς, συνιστούμε στους πελάτες να μη παραλάβουν το δέμα, και να μας ενημερώσουν.
  • Σπάσιμο πλαστικών, μεντεσέδων, πλακετών, κτλ άσχετα με το λόγο που το προκάλεσε.

 

Ισχύς Εγγύησης

  • Η εγγύηση διακόπτεται (παύει να ισχύει) αν παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας που τοποθετείται σε σημείο που αποτρέπει το άνοιγμα του μηχανήματος.
  • Η εγγύηση δεν ισχύει, αν δεν προσκομιστεί μαζί με το μηχάνημα, το κείμενο της εγγύησης, σφραγισμένο και με την ημερομηνία της αγοράς.

 

Υποστήριξη Λογισμικού

 Κάθε λογισμικό που παραδίδεται με το προϊόν παρέχεται “ως έχει”. Η E-BYTE δεν εγγυάται την αδιάλειπτη ή χωρίς σφάλματα λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού που παρέχεται με το προϊόν.

Η εγγύηση ισχύει για τα υλικά μέρη του προϊόντος. Η E-BYTE παρέχει τεχνική υποστήριξη για το λογισμικό που είναι προεγκατεστημένο στο προϊόν, στο μέτρο που παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργία του υλικού. Όσον αφορά οποιαδήποτε άλλα προβλήματα λογισμικού, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης, τον ιστότοπο υποστήριξης της E-BYTE και / ή άλλο υλικό που διατίθεται στο Διαδίκτυο. Το λογισμικό τρίτων ενδέχεται να απαιτήσει την υποστήριξη των προμηθευτών τους.

 

Κανονισμοί ελαττωματικών κουκίδων (πίξελ) οθονών LCD TFT

 Παρ’ όλες τις υψηλές προδιαγραφές, η περίπλοκη κατασκευή των οθονών LCD (Liquid Crystal Display) TFT (Thin-Film Transistor) είναι πιθανόν να προκαλέσει μικρές οπτικές ατέλειες. Αυτές οι ατέλειες δεν επηρεάζουν τις αποδόσεις του προϊόντος.Παρ’ όλα αυτά, η E-BYTE παρέχει την υπηρεσία εγγύησης για την ΤFT LCD οθόνη του πρϊόντος E-BYTE, στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • 3 φωτεινές κουκίδες, 5 σκοτεινές κουκίδες η 8 κουκίδες φωτεινές και / η σκοτεινές συνολικά
  • 2 παρακείμενες φωτεινές κουκίδες η 2 παρακείμενες σκοτεινές

κουκίδες

  • 3 κουκίδες φωτεινές και / η σκοτεινές σε μια περιοχή διαμέτρου 15 χιλιοστών

(Σημείωση: μια φωτεινή κουκίδα είναι ένα πίξελ άσπρου χρώματος η ένα υπό-πίξελ μόνιμα αναμμένο σε ΜΑΥΡΟ φόντο. Μια σκοτεινή κουκίδα είναι ένα μαύρο πίξελ η ένα υπό-πίξελ μόνιμα σκοτεινό σε έγχρωμο φόντο, διαφορετικό από μαύρο)

Εάν ωστόσο δεν έχει καλυφθεί κάποια σχετική σας απορία με τις εγγυήσεις των προϊόντων που αντιπροσωπεύει η εταιρεία μας, παρακαλούμε μην διστάσετε να μας αποστείλετε email σας στο support@e-byte.gr ή να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα.