Νέα

Ανακατασκευασμένοι υπολογιστές εναντίον νέων υπολογιστών

Ανακατασκευασμένοι υπολογιστές εναντίον νέων υπολογιστών
(Οδηγός αγοράς ανακατασκευασμένου υπολογιστή απο την e-Byte )

 

Η σύγκριση των διαφορετικών χαρακτηριστικών των ανακατασκευασμένων και των νέων υπολογιστών μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιος είναι ο καλύτερος για τις ανάγκες σας.


Γιατί το ανακατασκευασμένο είναι καλύτερο από το νέο (μερικές φορές)

 

Εκτός από την ισχυρή τιμή-σημείο, ένας ανακατασκευασμένος υπολογιστής μπορεί να είναι καλύτερος από καινούργιος όταν θέλετε ένα μοντέλο που έχει “δοκιμαστεί στο δρόμο” στην αγορά για λίγο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχετε την ποιότητα και τις δυνατότητες που θέλετε πραγματικά. Οι κριτικές χρηστών τείνουν να είναι πιο πλούσιες για παλαιότερα μοντέλα σε αντίθεση με ολοκαίνουργια.

 

Η επιλογή ενός ανακατασκευασμένου υπολογιστή μπορεί επίσης να είναι μια υπεύθυνη περιβαλλοντική επιλογή. Η αγορά ανακατασκευασμένων συμβάλλει στην κυκλική οικονομία, καθώς σημαίνει τη χρήση λιγότερων από τους φυσικούς πόρους που απαιτούνται σε νέους υπολογιστές, καθώς και λιγότερα ηλεκτρονικά απόβλητα.

 

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά ενός ανακατασκευασμένου υπολογιστή

Τα είδη των δυνατοτήτων και των λειτουργιών που θέλετε σε έναν ανακατασκευασμένο υπολογιστή θα εξαρτηθούν από τις ανάγκες και τις προσωπικές σας προτιμήσεις .

Οι βασικές πληροφορίες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός ανακατασκευασμένου υπολογιστή περιλαμβάνουν:
Είναι αξιόπιστη μάρκα, μεταπωλητής ή ιδιώτης;

Προστατεύεται η αγορά σας; Και, για πόσο καιρό;

 

Εδώ είναι μια λίστα ελέγχου που μπορεί να σας βοηθήσει καθώς συγκρίνετε επιλογές και λαμβάνετε την τελική σας απόφαση αγοράς.

Χαρακτηριστικά: Αρχικά, μάθετε τι χρειάζεστε πραγματικά από τη συσκευή σας για δυνατότητες και προδιαγραφές.

Κόστος: Υπολογίστε τον προϋπολογισμό σας, έχοντας υπόψη τις διάφορες διαθέσιμες τεχνολογικές επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Πιστοποίηση: Αναζητήστε υπολογιστές που είναι πιστοποιημένοι ανακατασκευασμένοι, όχι μόνο χρησιμοποιημένοι ή προ-ιδιοκτησιακοί, για να βεβαιωθείτε ότι έχουν περάσει από μια ολοκληρωμένη διαδικασία επισκευής και δοκιμών.


Φήμη κατασκευαστή / μεταπωλητή:
Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε έναν ανακατασκευασμένο υπολογιστή από μια εταιρεία που είναι γνωστή για την αξιοπιστία και την ποιότητά της, είτε πρόκειται για κατασκευαστή υπολογιστών είτε από μεταπωλητή τρίτου μέρους.

Εγγύηση: Ελέγξτε προσεκτικά τις πληροφορίες εγγύησης για να βεβαιωθείτε ότι ο πωλητής υποστηρίζει πλήρως το προϊόν του

Πρόγραμμα εξυπηρέτησης: Πολλοί ανακατασκευασμένοι υπολογιστές διαθέτουν υπηρεσίες υποστήριξης και επισκευής χωρίς κόστος για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι πρόγραμμα εξυπηρέτησης λαμβάνετε – και είστε άνετοι με αυτό. Διατίθενται προαιρετικές υπηρεσίες, όπως προστασία από τυχαίες ζημιές που θα ήταν σημαντικές για εσάς;

 Είτε πρόκειται για φορητό υπολογιστή είτε για επιτραπέζιο υπολογιστή, οι ανακατασκευασμένοι υπολογιστές περνούν μια διαδικασία αξιολόγησης και επισκευής προτού πωληθούν.

 

Είναι οι Ανακατασκευασμένοι Υπολογιστές μια καλή προσφορά;

Επιλέγοντας ανακατασκευασμένο, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν έναν υπολογιστή με την ίδια αξιοπιστία και απόδοση με έναν νέο υπολογιστή με σημαντικά χαμηλότερο κόστος.Η e-Byte – Μεταχειρισμένα Laptop είναι εδώ για να σας βοηθήσει στην σωστή επιλογή .