Νέα

Πώς επιλέγω ένα refurbished φορητό υπολογιστή;

Η επιλογή ενός refurbished φορητού υπολογιστή μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, ενώ εξακολουθείτε να έχετε μια αξιόπιστη συσκευή.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό refurbished φορητό υπολογιστή:

  1. Επιλέξτε έναν αξιόπιστο πωλητή: Αναζητήστε έναν αξιόπιστο πωλητή που έχει καλές κριτικές και προσφέρει εγγύηση για τους refurbished φορητούς υπολογιστές του.
  2. Ελέγξτε τις προδιαγραφές: Βεβαιωθείτε ότι ο φορητός υπολογιστής ικανοποιεί τις ανάγκες σας, ελέγχοντας τις προδιαγραφές, όπως επεξεργαστή, μνήμη RAM, χώρο αποθήκευσης και κάρτα γραφικών.
  3. Ψάξτε για φθορές : Ελέγξτε για τυχόν φθορές, όπως γρατσουνιές, βαθουλώματα ή αποχρωματισμό στο φορητό υπολογιστή.
  4. Ελέγξτε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Αναζητήστε έναν refurbished φορητό υπολογιστή με μπαταρία που εξακολουθεί να έχει διάρκεια ζωής. Οι μπαταρίες υποβαθμίζονται με την πάροδο του χρόνου.
  5. Έλεγχος για ενημερώσεις λογισμικού: Βεβαιωθείτε ότι το λειτουργικό σύστημα και τα drivers έχουν ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα συμβατότητας.
  6. Σκεφτείτε την τιμή: Αν και οι refurbished φορητοί υπολογιστές είναι γενικά φθηνότεροι από τους ολοκαίνουργιους, συγκρίνετε την τιμή με την αρχική τιμή λιανικής για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια καλή προσφορά.
  7. Ελέγξτε την πολιτική επιστροφών: Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επιστρέψετε τον φορητό υπολογιστή εάν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή εάν έχει ελαττώματα που δεν αναφέρονται στην καταχώριση.