Νέα

Τι σημαίνουν οι βαθμοί ανακατασκευασμένου φορητού υπολογιστή;

Οι βαθμοί που εμφανίζονται σε ανακατασκευασμένους φορητούς υπολογιστές καθορίζουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο φορητός υπολογιστής και τους τύπους ζημιάς ή φθοράς (αν υπάρχουν) που μπορείτε να περιμένετε.

Οι ανακατασκευασμένοι υπολογιστές εμπίπτουν συνήθως σε μία από τις τρεις κατηγορίες – οι περισσότερες εταιρείες τους αναφέρουν ως A, B και C.

Στην E-BYTE είναι οι εξής κατηγορίες :

Grade “R” – Βαθμού R Το προϊόν θα είναι σαν καινούριο στο κουτί του .

Grade “Α” – Η ταξινόμηση Βαθμού «Α» για φορητούς υπολογιστές προορίζεται για μονάδες που παρουσιάζουν ενδείξεις πολύ ελαφριάς προηγούμενης χρήσης. Οποιαδήποτε φθορά σε μια μονάδα φορητού υπολογιστή κατηγορίας Α, συμπεριλαμβανομένου του περιβλήματος και των εξωτερικών επιφανειών (δηλαδή κάλυμμα / καπάκι και πληκτρολόγια), συνδέεται με την τυπική ελάχιστη χρήση. Οι μονάδες βαθμού Α μπορεί να έχουν πολύ μικρές αποχρώσεις και / ή μικρές εκτριβές με ελαφριά φθορά στο πληκτρολόγιο από ελαφριά τυποποιημένη προηγούμενη χρήση. Οθόνες Laptop  grade A δεν θα έχουν γρατσουνιές, ρωγμές, μάρκες, νεκρά εικονοκύτταρα αλλα μπορει να εχουν σκούρα- λευκά σημεία, αποχρωματισμό ή ατέλειες. Οι μονάδες βαθμού Α θα διαθέτουν μόνο την τυπική / ελάχιστη φθορά που σχετίζεται με ένα χρησιμοποιημένο φορητό υπολογιστή. (Spot στην οθόνη δείτε περισσότερα εδώ)

Grade “Α-” – Οι φορητοί υπολογιστές Βαθμού Α- είναι πλήρως δοκιμασμένοι και πλήρως λειτουργικοί, αλλά υπόκεινται σε: γρατσουνιές στο σώμα του υπολογιστή και ενδέχεται να παρουσιάζουν περισσότερη εξωτερική φθορά από τις μονάδες της κατηγορίας Α, συμπεριλαμβανομένων των γρατσουνιών στο καπάκι και της βαρύτερης φθοράς σε πληκτρολόγια. Οι φορητοί υπολογιστές Βαθμού Α- μπορεί να διαθέτουν ένα ή περισσότερα μικρά βαθουλώματα  στα καλύμματα και / ή μικρά τσιπ χρώματα στην επιφάνεια. Βαθμίδα Α- Οι οθόνες για φορητούς υπολογιστές ενδέχεται να παρουσιάζουν ανομοιόμορφη διάχυση φωτός στην οθόνη και μπορεί να εμφανίζουν λεπτές ατέλειες. Οι Βαθμοί Α- υπολογιστών δεν θα εμφανίζουν ρωγμές ή νεκρά εικονοστοιχεία σε οθόνες, αλλά ενδέχεται να εμφανίζουν ελαφρά ξύσιμο στην οθόνη. (Spot στην οθόνη δείτε περισσότερα εδώ)

Grade “Β” – Οι φορητοί υπολογιστές της κατηγορίας Β είναι πλήρως δοκιμασμένοι και πλήρως λειτουργικοί, αλλά μπορεί να διαθέτουν: πολλαπλές και / ή υπερβολικές γρατσουνιές στο σώμα φορητού υπολογιστή, μεγάλες μάρκες χρωμάτων, χτυπήματα ή χτυπήματα πάνω στο περίβλημα και τις εξωτερικές επιφάνειες. Οι Φορητοί υπολογιστές Βαθμού Β θα εμφανίζουν συχνά σπασμένους μεντεσέδες και οι οθόνες Laptop Grade Β ενδέχεται να παρουσιάζουν ανομοιόμορφη διάχυση του φωτός στην οθόνη, κηλίδες οθόνης ή / και σκοτεινά σημάδια στην οθόνη. Οι φορητοί υπολογιστές κατηγορίας Β θα διαθέτουν μέτρια έως επιθετική βαριά φθορά από προηγούμενη χρήση. (Spot στην οθόνη δείτε περισσότερα εδώ)

Grade “C” Grade “c” Τα προϊόντα είναι ελαττωματικά ,μη λειτουργικά και δεν επισκευάζονται . Οι μονάδες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για εξαρτήματα. Αυτές οι μονάδες δεν μπορούν ποτέ να επιστραφούν.

 

 

Πίσω στη λίστα