Νέα

Καλύτεροι επιτραπέζιοι υπολογιστές και υπολογιστές all-in-one

Ποιοι;

Καλύτερες αγορές και συμβουλές από ειδικούς για αγορές.  Οι καλύτεροι επιτραπέζιοι υπολογιστές που έχουμε δοκιμάσει για κάθε προϋπολογισμό, από μάρκες όπως η Dell, η HP και η Asus. Θα συμπεριλάβουμε οικονομικά μοντέλα, υπολογιστές μεσαίας κατηγορίας και σταθμούς εργασίας ανώτερης κατηγορίας. Ανεξάρτητα από την εργασία, σας έχουμε καλύψει.

Είναι εύκολο να κολλήσετε σε αριθμούς και προδιαγραφές όταν κοιτάτε επιτραπέζιους υπολογιστές, οπότε αν γνωρίζετε πόσα χρήματα θέλετε να ξοδέψετε και τι είδους πράγματα θέλετε να κάνετε στο μηχάνημά σας, οι προδιαγραφές που προτείνουμε παρακάτω θα σας οδηγήσουν στο σωστό δρόμο .

Ένας βασικός υπολογιστής για email, έγγραφα και περιήγηση στο web:

Εάν χρειάζεστε μόνο τα πολύ βασικά, μπορείτε να αρκεστείτε σε έναν υπολογιστή με επεξεργαστή Intel Pentium ή Core i3 ή επεξεργαστή AMD A8, A10 ή Ryzen 3. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον 4 GB μνήμης Ram, κάτι που θα βοηθήσει τα Windows 10 να λειτουργούν πολύ πιο ομαλά.

Ένας υπολογιστής για πολλαπλές εργασίες ή επεξεργασία φωτογραφιών:

Αν θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα γρήγορα, θα θέλετε έναν επεξεργαστή Intel Core i5 ή AMD Ryzen 5. Θα χρειαστείτε επίσης 8 GB μνήμης Ram και μονάδα SSD (SSD) για να κάνετε τα πράγματα να αισθάνονται πραγματικά όμορφα.

Διαβάστε τον οδηγό μας για επεξεργαστές Intel και SSD για να κατανοήσετε καλύτερα τη διαφορά που μπορούν να κάνουν αυτές οι επιλογές.

Ένας υπολογιστής για επεξεργασία βίντεο και παιχνίδια:

Θα χρειαστείτε τουλάχιστον όλες τις παραπάνω συστάσεις, μαζί με μια ειδική κάρτα γραφικών που θα σας βοηθήσει με την επεξεργασία βίντεο και θα κάνει τα παιχνίδια σας να λειτουργούν πιο ομαλά. Ο οδηγός μας για φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών περιλαμβάνει τους λόγους για τους οποίους αυτό είναι σημαντικό και ο οδηγός μας για τις AMD, Intel και Nvidia εξηγεί τι να περιμένετε από κάθε μάρκα. Εάν πρόκειται να επεξεργάζεστε βίντεο 4K και πρέπει να το κάνετε γρήγορα, σκεφτείτε έναν επεξεργαστή Intel Core i7, AMD Ryzen 7 ή Intel Core i9 και τουλάχιστον 16, αν όχι 32 GB μνήμης Ram.

e-Byte.gr  –  Μεταχειρισμένα Laptop και Υπολογιστές