Νέα

Πρέπει να αγοράσετε προβολές στο YouTube;

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που αποκομίζει κανείς από τον υψηλό αριθμό προβολών στο YouTube. Το πρώτο είναι ότι θα οδηγήσει σε περισσότερα άτομα να εγγραφούν ως συνδρομητές σας. Όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν αν θα εγγραφούν στο κανάλι σας ή όχι, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που εξετάζουν είναι ο αριθμός των προβολών στο YouTube που έχει το βίντεό σας. Κανείς δεν θα θέλει να είναι συνδρομητής σας όταν οι άλλοι δεν βλέπουν τα βίντεό σας. Επομένως, εάν θέλετε να αποκτήσετε πραγματικούς συνδρομητές στο YouTube, πρέπει να εργαστείτε για να αυξήσετε τις απόψεις σας. Δεύτερον, ο υψηλότερος αριθμός προβολών συμβάλλει επίσης στην κορυφαία συγκέντρωση του βίντεό σας. Αν θέλετε οι άνθρωποι να παρακολουθούν το βίντεο που έχετε δημοσιεύσει, πρέπει να έχει υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Η Google λαμβάνει υπόψη τον αριθμό των προβολών κατά την κατάταξή της. Τι μπορείτε να κάνετε αν δεν έχετε πολλές προβολές; Τα καλά νέα είναι ότι η Google σάς επιτρέπει να αγοράζετε προβολές στο YouTube. Ένας αυξημένος αριθμός προβολών λειτουργεί ως κοινωνική άδεια ή απόδειξη αποδοχής. Περισσότερες προβολές σημαίνουν ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το κανάλι με τη μεγαλύτερη αφοσίωση. Στην αρχή, ορισμένοι χρήστες μπορεί απλώς να αγνοήσουν τις αναρτήσεις σας. Ωστόσο, όταν συνειδητοποιήσετε ότι οι προβολές σας έχουν αυξηθεί ακόμη και σε χιλιάδες, θα είναι πιο εύκολο γι ‘αυτούς να συμμετάσχουν και ακόμη και να εγγραφούν στο κανάλι σας. Ο μεγαλύτερος αριθμός προβολών οδηγεί επίσης σε βελτίωση της κοινότητάς σας. Το κανάλι σας πιθανότατα θα μεγαλώσει και πριν το καταλάβετε, θα αρχίσετε να λαμβάνετε περισσότερα likes και shares.

Όταν ψάχνετε να βελτιώσετε την κοινωνική σας αξιοπιστία

Η κοινωνική αξιοπιστία είναι τόσο σημαντική για τις τακτικές μάρκετινγκ του YouTube. Τα καλά νέα είναι ότι η αγορά προβολών στο YouTube βοηθάει πολύ στη βελτίωση της κοινωνικής σας αξιοπιστίας. Κάνει το βίντεο ή το κανάλι σας να γίνει πιο αξιόπιστο. Ως εκ τούτου, θα έχετε πραγματικούς συνδρομητές στο YouTube που θα εγγραφούν στο κανάλι σας φυσικά. Ωστόσο, εάν θέλετε πρώτα να αποκτήσετε πραγματικούς συνδρομητές YouTube, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε το ενδεχόμενο να τους αγοράσετε από έναν αξιόπιστο πάροχο.

Όταν θέλετε να αυξήσετε την διαφημίσεις σας  

Αν πιστεύετε ότι πληρώνετε για διαφημίσεις Instagram και Facebook για την προώθηση του προϊόντος ή της επωνυμίας σας, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε το ίδιο και για το YouTube. Θα πρέπει να βάλετε χρήματα για την προώθηση των βίντεό σας στο YouTube και άλλων μορφών περιεχομένου. Είναι μια σημαντική επένδυση που πολλοί άνθρωποι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλά μια επένδυση που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την προβολή του καναλιού σας. Επίσης, θα αποδώσει, καθώς είναι σίγουρο ότι θα λάβετε περισσότερες προβολές και likes στο κανάλι σας στο YouTube. Αν αποφασίσετε να ξοδέψετε χρήματα για να προσελκύσετε περισσότερες προβολές YouTube στο κανάλι σας, δεν πρέπει να ανησυχείτε. Η επένδυση συχνά αποδίδει από μόνη της και αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να λάβετε περισσότερες προβολές για να σας κατατάξετε υψηλότερα.

Θέλετε να πετύχετε πρώτα

Κανείς δεν μπαίνει στο YouTube μόνο και μόνο για να το διασκεδάσει. Πιθανότατα, ψάχνετε να αναπτύξετε την επωνυμία σας ή προσπαθείτε να πουλήσετε κάτι. Αν θέλετε να πετύχετε γρήγορα, ένας τρόπος είναι να επενδύσετε στις προβολές του YouTube. Η αγορά προβολών YouTube θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε χιλιάδες προβολών και συνδρομητών στο κανάλι σας. Για να μην αναφέρουμε τα άλλα οφέλη που προκύπτουν από την αγορά προβολών στο YouTube, όπως η βελτιωμένη κατάταξη. Κανένα κανάλι δεν έχει φτάσει στα ύψη της επιτυχίας του χωρίς να έχει προβολές. Αν θέλετε να καταταγείτε ανάμεσα στα καλύτερα βίντεο στη θέση σας, υπάρχει μόνο ένας τρόπος, και αυτός είναι να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες προβολές. Σίγουρα, μπορεί να αυξήσετε τις απόψεις σας φυσικά εφαρμόζοντας τις τακτικές σε αυτό το άρθρο. Ωστόσο, εάν δεν έχετε μερικά χρόνια για να περιμένετε τη φυσική ανάπτυξη των απόψεών σας, πρέπει απλώς να τα αγοράσετε. Θα γίνεις διάσημος σε χρόνο μηδέν.

Θέλετε να κάνετε την καλύτερη αρχή

Η αγορά προβολών στο YouTube είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την καμπάνια σας στο YouTube με μια εντυπωσιακή αρχή. Σε αντίθεση με τα άτομα που ξεκινούν από το μηδέν, η αγορά αυτών των προβολών επιταχύνει το μάρκετινγκ στο YouTube. Αυτό δίνει στο περιεχόμενό σας τη δυνατότητα να γίνει διάσημο και σύντομα θα αρχίσει να προσελκύει συνδρομητές. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μερικές χιλιάδες προβολές και στη συνέχεια να αυξήσετε την κλίμακα.

Εάν θέλετε να ενισχύσετε τις προσπάθειές σας στο Internet Marketing Campaign

Για να λάβετε μέρος σε οποιαδήποτε καμπάνια μάρκετινγκ Διαδικτύου, το βίντεο ή το κανάλι σας πρέπει να συγκεντρώσει έναν ορισμένο ελάχιστο αριθμό προβολών. Τι γίνεται αν το βίντεο ή το κανάλι σας δεν έχει τις απαιτούμενες προβολές; Η απάντηση είναι να τα αγοράσετε. Επίσης, περισσότερες προβολές βοηθούν στο να γίνει το κανάλι σας πιο αξιόπιστο. Οι άνθρωποι θα έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη σε αυτό και μπορούν να το παρακολουθήσουν και ακόμη και να εγγραφούν σε αυτό χωρίς κανένα φόβο. Η διαφορά στις απόψεις θα είναι αισθητή. Ως εκ τούτου, η αγορά προβολών σάς δίνει τη δυνατότητα να πληροίτε τις προϋποθέσεις για καμπάνιες μάρκετινγκ Διαδικτύου, κάτι που μπορεί μόνο να ενισχύσει την επωνυμία σας.

Συμπέρασμα

Αν δεν ξέρατε πότε να αγοράσετε views στο YouTube, τα παραπάνω σημεία θα σας βοηθήσουν. Η αγορά προβολών YouTube είναι η πιο γρήγορη και εύκολη μέθοδος για να αυξήσετε τον αριθμό των προβολών στα βίντεο ή το κανάλι σας. Αλλά το πιο σημαντικό, σας βοηθά επίσης να αποκτήσετε περισσότερους συνδρομητές φυσικά. Οι συνδρομητές είναι ζωτικής σημασίας, δεδομένου ότι μπορείτε να τους προσφέρετε απευθείας στην αγορά. Επομένως, εάν θέλετε πρώτα να αναπτυχθεί η επωνυμία σας, θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά τις προσπάθειες για να βελτιώσετε τις απόψεις σας. Οι θεατές, και αυτό περιλαμβάνει και εσάς, θεωρούν ότι τα βίντεο με περισσότερες προβολές είναι καλύτερα από αυτά που έχουν ελάχιστες προβολές. Εξηγεί γιατί κάθε έμπορος θέλει να αγοράσει προβολές στο YouTube σήμερα. Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πραγματικούς συνδρομητές στο YouTube αρκετά γρήγορα χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που περιγράψαμε παραπάνω, θα ήταν καλύτερα να τους αγοράσετε. Όταν αγοράζετε συνδρομητές YouTube, φροντίστε να αγοράζετε από αξιόπιστους προμηθευτές.