Νέα

Σημεία που πρέπει να προσέξετε στην αγορά μεταχειρισμένου laptop

Οι φορητοί υπολογιστές διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα μεγεθών και χαρακτηριστικών , πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Ο τρόπος με τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε τον φορητό υπολογιστή είναι το πιο σημαντικό ζήτημα κατά την αγορά, καθώς αυτό επηρεάζει τα πάντα, από το ιδανικό μέγεθος έως τις καλύτερες προδιαγραφές για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας.

Οθόνη και μέγεθος

Το μέγεθος της οθόνης του φορητού υπολογιστή καθορίζει το μέγεθος του πληκτρολογίου του φορητού υπολογιστή και επηρεάζει το μέγεθος και το βάρος της μονάδας στο σύνολό της. Οι μικροί φορητοί υπολογιστές με οθόνη 12 – 14 ιντσών μπορούν να βολευτούν εύκολα σε μια τσάντα, αλλά το μικρό μέγεθος της οθόνης μπορεί να είναι πρόβλημα σε σύγκριση με τα laptops 15.6 ιντσών τα οποία προσφέρουν άφθονη οθόνη για τα προγράμματά σας, αλλά είναι λιγότερο βολικά στη μεταφορά.

Επιδόσεις

Οι βασικές προδιαγραφές ενός φορητού υπολογιστή είναι ο τύπος και η ταχύτητα του επεξεργαστή και το μέγεθος της μνήμης RAM. Σε απλοποιημένο επίπεδο, η ταχύτητα της CPU επηρεάζει πόσο γρήγορα μπορεί να εκτελέσει τις διάφορες διεργασίες ο υπολογιστής σας, ενώ η ποσότητα μνήμης RAM επηρεάζει πόσα προγράμματα και αρχεία μπορούν να εκτελούνται ταυτόχρονα. Για ελαφριά εργασία, όπως η περιήγηση στο Web, τα υπολογιστικά φύλλα και συγγραφή ενός κειμένου, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αν αγοράσετε μηχάνημα χαμηλότερων προδιαγραφών. Οι πιο «βαριές» εργασίες, όπως επεξεργασία βίντεο, κωδικοποίηση πολυμέσων και επεξεργασία εικόνας μεγάλης κλίμακας, χρειάζονται περισσότερη ισχύ.

Χώρος αποθήκευσης και έξτρα

Ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος στον φορητό υπολογιστή επηρεάζει τον χώρο που θα έχετε για εφαρμογές και αρχεία. Εάν πρόκειται να αποθηκευτούν τοπικά πολύ λίγα αρχεία, μπορείτε να επιλέξετε μικρότερο σκληρό δίσκο χωρητικότητας 120GB. Αν σκοπεύετε να αποθηκεύσετε μεγάλο αριθμό αρχείων ήχου, βίντεο ή εικόνας, θα προτείναμε σκληρό δίσκο χωρητικότητα 500GB ή και περισσότερα. Πολλοί επαγγελματικοί φορητοί υπολογιστές είναι πλέον εξοπλισμένοι με δίσκο SSD, ο οποίoς προσφέρει γρηγορότερες ταχύτητες, αλλά είναι πιο ακριβός από έναν απλό HDD δίσκο.

 

Υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη γκάμα προϊόντων για να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εάν βρίσκεστε στην αγορά ανακατασκευασμένου υπολογιστή, η e-byte.gr μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό μοντέλο για τις ανάγκες σας. Βάλαμε τα ανακατασκευασμένα συστήματά μας σε μια σειρά δοκιμών πριν τους δώσουμε τη σφραγίδα έγκρισης, ώστε να είστε βέβαιοι ότι παίρνετε έναν ποιοτικό υπολογιστή σε καλή τιμή.

Επικοινωνήστε  μαζί μας σήμερα για να βρούμε το προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

e-Byte.gr  –  Μεταχειρισμένα Laptop και Υπολογιστές