Νέα

15 λόγοι για να αγοράσετε refurbished φορητούς υπολογιστές

 1. Εξοικονόμηση κόστους: Οι  refurbished  φορητοί υπολογιστές πωλούνται συχνά σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από τους νέους φορητούς υπολογιστές, καθιστώντας τους μια φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα.
 2. Ποιοτικός έλεγχος: Οι  refurbished  φορητοί υπολογιστές περνούν από μια αυστηρή διαδικασία δοκιμών και επιθεώρησης για να διασφαλιστεί ότι είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας.
 3. Φιλικό προς το περιβάλλον: Η αγορά ενός  refurbished φορητού υπολογιστή μειώνει τη ζήτηση για νέα προϊόντα, γεγονός που με τη σειρά του συμβάλλει στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της κατασκευής νέων φορητών υπολογιστών.
 4. Ευρεία διαθεσιμότητα: Οι  refurbished  φορητοί υπολογιστές διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα μοντέλων και εμπορικών σημάτων, οπότε είναι εύκολο να βρείτε έναν που να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
 5. Ιδανικό για φοιτητές και καταναλωτές με γνώμονα τον προϋπολογισμό: Οι  refurbished  φορητοί υπολογιστές είναι μια ιδανική επιλογή για φοιτητές ή οποιονδήποτε άλλο με προϋπολογισμό που χρειάζεται έναν αξιόπιστο φορητό υπολογιστή για καθημερινή χρήση.
 6. Καλό για μικρές επιχειρήσεις: Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα αγοράζοντας  refurbished φορητούς υπολογιστές για τους υπαλλήλους τους αντί για νέους.
 7. Ιδανικοί για ταξίδια: Οι  refurbished  φορητοί υπολογιστές είναι συχνά ελαφριοί και συμπαγείς, καθιστώντας τους ιδανικούς για ταξίδια ή για χρήση ως δευτερεύουσα συσκευή.
 8. Καλό για παιχνίδια: Οι  refurbished  φορητοί υπολογιστές για παιχνίδια είναι συχνά ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να αποκτήσετε έναν ισχυρό φορητό υπολογιστή που μπορεί να χειριστεί απαιτητικά παιχνίδια και λογισμικό.
 9. Εγγύηση και πολιτική επιστροφής: Πολλοί  refurbished  φορητοί υπολογιστές συνοδεύονται από εγγύηση και πολιτική επιστροφής.
 10. Καλύτερη απόδοση από τους νέους φορητούς υπολογιστές αρχικού επιπέδου: Ορισμένοι  refurbished  φορητοί υπολογιστές βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και, ως εκ τούτου, αποδίδουν καλύτερα από τους νέους φορητούς υπολογιστές αρχικού επιπέδου.
 11. Ιδανικό για χρήση στο σπίτι και το γραφείο: Οι  refurbished  φορητοί υπολογιστές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες εργασίες, από την περιήγηση στο Διαδίκτυο έως την εργασία σε έγγραφα και παρουσιάσεις.
 12. Ένας τρόπος για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της παλιάς σας συσκευής: Η αγορά ενός  refurbished φορητού υπολογιστή είναι ένας τρόπος για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της τρέχουσας συσκευής σας, η οποία μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα.
 13. Ιδανικό για τη δοκιμή νέου λογισμικού: Εάν είστε προγραμματιστής ή δοκιμαστής και χρειάζεστε μια συσκευή για να δοκιμάσετε νέο λογισμικό, ένας  refurbished φορητός υπολογιστής μπορεί να είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση.
 14. Ιδανικό για εφεδρική συσκευή: Μπορείτε να αγοράσετε  refurbished  φορητό υπολογιστή ως εφεδρική συσκευή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση που η κύρια συσκευή σας σπάσει ή δυσλειτουργήσει.
 15. Χωρίς περιττό λογισμικό: Οι  refurbished  φορητοί υπολογιστές συχνά έρχονται με καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν εγκατεστημένο περιττό λογισμικό.

Λάβετε υπόψη ότι αυτοί είναι μερικοί γενικοί λόγοι που ενδέχεται να ισχύουν για τους  refurbished  φορητούς υπολογιστές, είναι καλό να ελέγξετε τη κατάσταση και την εγγύηση του φορητού υπολογιστή πριν κάνετε μια αγορά.