Νέα

4 Πλεονεκτήματα από την αγορά ακολούθων στο Facebook

Τα social media δεν είναι πλέον όπως τα ξέραμε. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, οι αλγόριθμοι έχουν αλλάξει, οι διατάξεις έχουν αλλάξει, η εστίαση έχει αλλάξει. το ίδιο το Διαδίκτυο έχει εξελιχθεί πέρα ​​από τις πιο τρελές προσδοκίες μας. Οι Boomers ανακαλούν ιστότοπους όπως το G+, το Orkut, το Yahoo Messenger κ.λπ. ως κανάλια για να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τους φίλους και την οικογένειά σας σε όλο τον κόσμο. Αν και αυτός είναι ένας απολύτως έγκυρος και κοινός λόγος για να συμμετάσχετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν είναι πλέον ο μοναδικός. Στην πραγματικότητα, δεν είναι καν το πιο συνηθισμένο.   Τώρα, επωνυμίες και influencers, marketers και δημιουργοί, καλλιτέχνες και μουσικοί, και τόσοι άλλοι επαγγελματίες, δημιουργικοί ή μη, έχουν ενταχθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μια πληθώρα λόγων που δεν αφορούν την οικογένεια. Μα γιατί να αγοράσω followers ? Αυτό θα συζητήσουμε εδώ: οι 4 κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους θα θέλατε να αγοράσετε followers στο Facebook.

 

1.   Δημοτικότητα Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο ανήκετε, η δημοτικότητα στο Facebook είναι απαραίτητη εάν θέλετε οι καμπάνιες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να είναι επιτυχημένες. Είτε προσπαθείτε να δημιουργήσετε ευαισθητοποίηση για την εταιρεία σας είτε προσπαθείτε να γίνετε επιρροή, είτε οτιδήποτε άλλο κάνετε, χρειάζεστε δημοτικότητα. Η αγορά οπαδών στο Facebook σας εξασφαλίζει αυτή τη δημοτικότητα. Τουλάχιστον, θέτει τις βάσεις. Οι άνθρωποι τείνουν να εμπιστεύονται μια δημοφιλή σελίδα περισσότερο από μια αλλοτριωμένη. Μόλις πετύχετε σημαντικό αριθμό ακολούθων, η σελίδα σας θα αρχίσει αυτόματα να ξεκινάει και να προσεγγίζει περισσότερα άτομα. Το κοινό σας θα δώσει προσοχή και ο στόχος σας θα πλησιάσει γρήγορα.

2.   Αξιοπιστία Φανταστείτε ότι επισκέπτεστε τη σελίδα ενός influencer στο Facebook και έχει μόνο μερικές εκατοντάδες ακολούθους. Σε ποιον κόσμο θα θεωρείτε μια τέτοια σελίδα αξιόπιστη πηγή επιρροής;  Σε διάφορες καταστάσεις, ένας μεγάλος αριθμός οπαδών φέρνει επίσης μια αίσθηση αξιοπιστίας με τον εαυτό του. Τα άτομα που επισκέπτονται τη σελίδα σας για πρώτη φορά θα αισθανθούν ότι μπορούν να εμπιστευτούν τη γνώμη σας, αν το κάνουν ήδη τόσο μεγάλος αριθμός άλλων χρηστών. Αυτό ενισχύει την καριέρα σας ως influencer, επωνυμία, κ.λπ. Βασικά, βελτιώνει την προσωπικότητά σας στα social media. Έτσι, η αξιοπιστία είναι ένας σημαντικός λόγος για να αγοράσετε οπαδούς στο Facebook.

 

3.   Προσέλκυση διαφημιστών Καμία εταιρεία δεν θέλει να προσεγγίσει μια σελίδα για διαφημίσεις εάν η τελευταία δεν είναι δημοφιλής. Γιατί να ξοδεύουν τα χρήματά τους όταν οι επιστροφές είναι εγγυημένα μηδενικές; Οι επωνυμίες είναι πάντα σε επιφυλακή για πιθανούς συνεργάτες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, εάν μια επωνυμία επισκεφτεί τη σελίδα σας και ανακαλύψει ότι έχετε πολλούς  ακόλουθους, είναι πιο πιθανό να σας ζητήσει μια χορηγούμενη ανάρτηση, μια διαφήμιση, αναρτήσεις συνεργατών κ.λπ. παρά εάν οι ακόλουθοί σας είναι περιορισμένοι, επομένως, η αγορά οπαδών στο Facebook είναι εξαιρετικός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η σελίδα σας προσελκύει διαφημιστές..

4.   Αποτελέσματα αναζήτησης Αυτό συνδέεται απευθείας με το σημείο ένα. Τα περισσότερα σημεία εδώ το κάνουν. Όταν ένας χρήστης αναζητά κάτι στο Facebook, ο ιστότοπος ταξινομεί τα αποτελέσματα σύμφωνα με διάφορους παράγοντες και η δημοτικότητα είναι ένας σημαντικός από αυτούς. Μια σελίδα στο Facebook με πολλούς οπαδούς είναι πιο πιθανό να εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης μόλις ο χρήστης ζητήσει κάτι σχετικό με αυτήν. Αυτό βάζει τη σελίδα σας στο προσκήνιο και εξασφαλίζει αυξημένη προβολή και ευκολότερη δημοτικότητα. Επίσης πρέπει να συμπεριλάβετε λέξεις-κλειδιά στις αναρτήσεις σας στο Facebook, να βεβαιωθείτε ότι το όνομα, η ενότητα, η εικόνα προφίλ, τα στοιχεία επικοινωνίας και άλλα τέτοια στοιχεία είναι ενημερωμένα και, το πιο σημαντικό, σωστά βελτιστοποιημένα.

Συμπέρασμα Η αγορά οπαδών στο Facebook έχει πολλά οφέλη και τα περισσότερα από αυτά συνεπάγονται με την δημοτικότητα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η δημοτικότητα είναι το κλειδί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι, μόλις αγοράσετε followers, η κοινωνική σας παρουσία θα λάβει τεράστια ώθηση.

Πίσω στη λίστα