Νέα

Antivirus γιατι?

Με τους hackers να γίνονται όλο και πιο ύπουλοι και έξυπνοι, η προστασία του υπολογιστή σας από ιούς και κακόβουλα προγράμματα δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική.

Παρακάτω παραθέτουμε επτά βασικά πλεονεκτήματα της χρήσης antivirus επί πληρωμή.

  1. Ένα ευρύτερο φάσμα χαρακτηριστικών

Είναι το ισχυρότερο επιχείρημα που υπάρχει για την πληρωμή της προστασίας σας. Οι απειλές από διαδικτυακούς απατεώνες και hackers αυτές τις μέρες ξεπερνούν το πεδίο των ιών και του κακόβουλου λογισμικού. Σε αντίθεση με τα περισσότερα λογισμικά προστασίας από ιούς, οι λύσεις επί πληρωμή τείνουν να προσφέρουν μια πλήρη σειρά εργαλείων και λειτουργιών σε ένα πακέτο, παρέχοντας ένα πολύ ευρύτερο φάσμα προστασίας στη διάθεσή σας. Αυτά τα πρόσθετα περιλαμβάνουν συχνά τα ακόλουθα:

  • Anti-phishing
  • VPN
  • Anti-ransomware
  • Διαδικτυακή τραπεζική ασφάλεια
  • Διαχείριση κωδικών πρόσβασης

 

  1. Ευκολία χρήσης

Ενώ υπάρχουν πολλά ξεχωριστά, ειδικά προγράμματα που κάνουν όλες τις εργασίες που αναφέρονται παραπάνω και, σε ορισμένες περιπτώσεις, πιο αποτελεσματικά. Ο συνδυασμός όλων σε ένα πρόγραμμα μπορεί, ωστόσο, να κάνει τη διαχείριση της ασφάλειάς σας έναν πολύ πιο βολικό τρόπο να παρακολουθείτε τις απειλές.

  1. Τεχνική υποστήριξη

Το δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς σπάνια περιλαμβάνει τεχνική ή τηλεφωνική υποστήριξη, η οποία είναι συνήθως στάνταρ με επιλογές επί πληρωμή. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα κατά τη χρήση μιας δωρεάν λύσης, συχνά βρίσκεστε στο έλεος των σελίδων FAQ ή των φόρουμ χρηστών για να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Σε μια κατάσταση όπου είστε θύμα μιας επίθεσης ransomware, η καθυστέρηση στην επίλυση θα μπορούσε να είναι καταστροφική. .

  1. Καλύτερη κάλυψη για τις επιχειρήσεις

Εάν χρησιμοποιείτε το μηχάνημά σας για επιχειρήσεις, πιθανότατα θα έχετε διαφορετικές απειλές και ανάγκες ασφαλείας.

  1. Προστασία για όλη την οικογένεια

Το Διαδίκτυο, δυστυχώς, δεν είναι κάτι που τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν με ασφάλεια μόνα τους. Προς το σκοπό αυτό, τα προγράμματα προστασίας από ιούς έχουν συνήθως ένα είδος «λειτουργίας γονικού ελέγχου» ενσωματωμένο στο λογισμικό. Η πληρωμή για προγράμματα προστασίας από ιούς συνήθως σας παρέχει άδεια χρήσης του λογισμικού σε πολλούς υπολογιστές – σε αντίθεση με τις δωρεάν εναλλακτικές λύσεις – που σημαίνει ότι μπορείτε να προστατεύσετε τους υπολογιστές ολόκληρης της οικογένειάς σας με μία μόνο πληρωμή.

  1. Προστασία μέσω email

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο παραμένει μια από τις πιο πιθανές δίοδούς για τους απατεώνες να θέσουν σε κίνδυνο τα δεδομένα σας μέσω ιών και trojan.

Ένα τυχαίο κλικ σε μια φαινομενικά αθώα εικόνα ή συνδέσμους σε ένα μήνυμα θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα τη μόλυνση του υπολογιστή σας. Τα premium antivirus θα σαρώσουν αυτόματα τα εισερχόμενα μηνύματα και συνημμένα, προειδοποιώντας σας για ύποπτα αρχεία και πιθανές απειλές.

  1. Πιο αποτελεσματική

Τα premium antivirus αυτές τις μέρες έχουν πολύ μικρό αντίκτυπο στο σύστημά σας, τρέχουν στο παρασκήνιο με ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του υπολογιστή σας και συνήθως είναι πολύ πιο αποτελεσματικές από τις δωρεάν εναλλακτικές.

 

Εάν βρίσκεστε στην αγορά ανακατασκευασμένου υπολογιστή, η e-byte.gr μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό μοντέλο για τις ανάγκες σας. Βάλαμε τα ανακατασκευασμένα συστήματά μας σε μια σειρά δοκιμών πριν τους δώσουμε τη σφραγίδα έγκρισης, ώστε να είστε βέβαιοι ότι παίρνετε έναν ποιοτικό υπολογιστή σε καλή τιμή.

Επικοινωνήστε  μαζί μας σήμερα για να βρούμε το προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

e-Byte.gr  –  Μεταχειρισμένα Laptop και Υπολογιστές