Νέα

HP DELL Ή LENOVO ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΈΞΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ

Όταν επιλέγετε μεταξύ φορητών υπολογιστών HP,  Dell και Lenovo, είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη τις ανάγκες και προτιμήσεις σας. Και οι τρεις μάρκες είναι καθιερωμένες και αξιόπιστες στη βιομηχανία υπολογιστών και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα φορητών υπολογιστών για διαφορετικούς τύπους χρηστών και προϋπολογισμών.

Ακολουθεί μια γενική επισκόπηση του τι προσφέρει κάθε επωνυμία και ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μεταξύ τους:

  1. HP: Η HP είναι γνωστή για την παραγωγή ενός ευρέος φάσματος φορητών υπολογιστών, από οικονομικές επιλογές έως φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών υψηλών προδιαγραφών. Έχουν επίσης μια καλή γκάμα μετατρέψιμων 2-σε-1 και μια καλή γκάμα φορητών υπολογιστών για επαγγελματική και επιχειρηματική χρήση. Οι φορητοί υπολογιστές HP είναι γνωστοί για τη σταθερή ποιότητα κατασκευής και την καλή απόδοση.
  2. Dell: Η Dell είναι μια γνωστή μάρκα γνωστή για την παραγωγή ενός ευρέος φάσματος φορητών υπολογιστών, από οικονομικές επιλογές έως φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών υψηλών προδιαγραφών. Η Dell διαθέτει επίσης μια καλή γκάμα φορητών υπολογιστών για επαγγελματική και εταιρική χρήση. Οι φορητοί υπολογιστές Dell είναι γνωστοί για την καλή ποιότητα κατασκευής και τις επιλογές υποστήριξης και εγγύησης.
  3. Lenovo: Η Lenovo είναι μια άλλη γνωστή μάρκα, γνωστή για την παραγωγή ενός ευρέος φάσματος φορητών υπολογιστών, από φιλικές προς τον προϋπολογισμό επιλογές έως φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών υψηλών προδιαγραφών. Διαθέτουν μια καλή γκάμα φορητών υπολογιστών για επαγγελματική και επιχειρηματική χρήση. Οι φορητοί υπολογιστές Lenovo είναι γνωστοί για την καλή ποιότητα κατασκευής και την απόδοσή τους, καθώς και για τα χαρακτηριστικά τους όπως η σειρά ThinkPad. Έχουν επίσης μια καλή γκάμα μετατρέψιμων 2-σε-1 και φορητών υπολογιστών σειράς Yoga.

Τελικά, η καλύτερη επιλογή για εσάς θα εξαρτηθεί από τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας. Αν αναζητάτε φορητό υπολογιστή για επαγγελματική ή εταιρική χρήση, η σειρά ThinkPad  της Lenovo ή Latitude της Dell μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Αν ψάχνετε για έναν φορητό υπολογιστή παιχνιδιών υψηλών προδιαγραφών, η HP, η Dell και η Lenovo έχουν όλες καλές επιλογές να προσφέρουν. Αν ψάχνετε για ένα μετατρέψιμο 2-σε-1, η Lenovo και η HP έχουν μια καλή γκάμα από αυτά. Φροντίστε να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά, τις προδιαγραφές και τις τιμές διαφορετικών φορητών υπολογιστών για να προσδιορίσετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς.