Νέα

11 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε έναν Refurbished υπολογιστή HP

Κατά την αγορά ενός Refurbished HP  υπολογιστή, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Ως μέρος αυτού, η επιλογή μιας επωνυμίας που προσφέρει αυτό που χρειάζεστε πρέπει να είναι μία από τις πρώτες σας προτεραιότητες. Η HP είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες υπολογιστών στον κόσμο και ανταγωνίζεται στη βιομηχανία για πάνω από 50 χρόνια.

Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε τον τρέχοντα φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας, η HP είναι μια εξαιρετική επιλογή. Εδώ είναι έντεκα λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε έναν υπολογιστή HP.

1. Επώνυμο όνομα

Η HP είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές υπολογιστών εδώ και δεκαετίες και έχει αναπτύξει τη φήμη για την παροχή αξιόπιστων υπολογιστών υψηλής ποιότητας. Αυτό είναι καθησυχαστικό – ειδικά για τους χρήστες που βασίζονται στον φορητό υπολογιστή τους  που λειτουργεί ομαλά και με συνέπεια για λόγους εργασίας.

 

2. Ηγέτης της αγοράς

Η HP συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αγοράς προσωπικών υπολογιστών.

«Ένας συνδυασμός πολύ καλών αποτελεσμάτων συνολικής αξιολόγησης, εξαιρετικού σχεδιασμού και μεγάλης ποικιλίας επιλογών φορητού υπολογιστή για κάθε εύρος τιμών βοήθησε την HP να λάμψει»,

Η HP διαθέτει επίσης μερίδιο αγοράς άνω του 22% στην αγορά υπολογιστών, πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες  γνωρίζουν τη φήμη της HP και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

3. Εκπληκτική σχεδίαση

Η HP είναι γνωστή στις αγορές σταθερών και φορητών υπολογιστών για τους κομψούς και ελκυστικούς υπολογιστές της.

«Η HP ξέρει πώς να φτιάχνει ένα όμορφο φορητό υπολογιστή και το βλέπετε από την αρχική γραμμή Pavilion της εταιρείας έως τις επιχειρηματικές της γραμμές ZBook και EliteBook».

“Σχεδόν κάθε μηχάνημα είναι εκπληκτικό.”

Η γκάμα HP x360 μετατρέψιμων φορητών υπολογιστών στη Νότια Αφρική είναι ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα του φανταστικού σχεδιασμού της HP, φαινομενικά ανεξάρτητα από τη λειτουργία που τα χρησιμοποιείτε – είτε πρόκειται για φορητό υπολογιστή  ή tablet.

4. Ένας υπολογιστής για όλους

Λόγω της μεγάλης γκάμας της HP και της καθιερωμένης δύναμης στην αγορά υπολογιστών, είναι σε θέση να καλύψει μια μεγάλη ποικιλία αναγκών των πελατών.

Είτε αναζητάτε έναν προσιτό υπολογιστή για πλοήγηση στο διαδίκτυο και να διαβάζετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε για ένα ισχυρό μηχάνημα για την εκτέλεση εργασιών υψηλής έντασης – η HP έχει τη λύση για εσάς.

5. Χρήσιμη υποστήριξη

Οι υπολογιστές Refurbished HP είναι μερικά από τα πιο αξιόπιστα μηχανήματα στην αγορά, αλλά εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, η HP διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης που είναι καλά εξοπλισμένη για να σας βοηθήσει.

Εάν ο φορητός υπολογιστής σας χρειάζεται επισκευές και είναι υπό εγγύηση, η HP θα πληρώσει ακόμη και για τα έξοδα αποστολής που συνεπάγεται η διόρθωσή του.

6. Αξιοπιστία πρώτα

Η HP λαμβάνει πολύ σοβαρά την αξιοπιστία των υπολογιστών τους. Καθ ‘όλη τη διάρκεια των δεκαετιών εμπειρίας τους, βελτίωσαν τη διαδικασία κατασκευής και σχεδιασμού τους, διασφαλίζοντας ότι παραδίδουν προϊόντα που βασίζονται στην διάρκεια.

Δεν υπάρχει  καλύτερη απόδειξη της αξιοπιστίας των υπολογιστών HP από τις στρατιωτικές δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί σε αυτούς.

Αυτές οι δοκιμές περιλαμβάνουν πτώση από ύψος 30 ίντσες τουλάχιστον 26 φορές σε όλες τις πλευρές, τις γωνίες και τις άκρες. έκθεση σε ξαφνικά ηλεκτροπληξία και άλλες δοκιμές που σχετίζονται με στοιχεία όπως η θερμοκρασία, το υψόμετρο και η υγρασία.

7. Ασφάλεια

Η HP είναι ηγέτης της αγοράς όσον αφορά την ασφάλεια των υπολογιστών. Προσφέρουν μια ποικιλία ισχυρών λειτουργιών για να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα των πελατών τους παραμένουν ασφαλή. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • HP Sure Start – Προστασία αυτόματης ανάκτησης BIOS που χρησιμοποιεί τεχνολογία αυτοθεραπείας που επιβάλλεται από υλικό.
  • HP Sure Run – Διασφαλίζει ότι οι κρίσιμες εφαρμογές και οι διαδικασίες σας εκτελούνται ακόμη και αν κακόβουλα μέρη προσπαθούν να τα κλείσουν.
  • HP Sure Recover – Επαναφέρετε μια εικόνα του υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας μια σύνδεση δικτύου.
  • HP Sure Click – Προστατεύει τον υπολογιστή σας από μολυσμένα αρχεία σε ιστότοπους.
  • HP Sure View – Άμεση προστασία από οπτική εισβολή.

8. Πρωτοποριακή καινοτομία

Η HP όχι μόνο παρέχει υπολογιστές στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε αλλα είναι επίσης ένας από τους ηγέτες της αγοράς στην εύρεση νέων και βελτιωμένων τεχνολογιών για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών.

Πρόσφατα, η HP ανακοίνωσε ότι σχεδίασε φορητό υπολογιστή gaming διπλής οθόνης που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν άλλο περιεχόμενο ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή οθόνη. Αυτό ανοίγει ένα ευρύ φάσμα πιθανών νέων χρήσεων, όπως το να διατηρείτε ανοιχτό ένα παράθυρο συνομιλίας με τους φίλους σας ενώ παίζετε ένα παιχνίδι.

9. Εντυπωσιακές οθόνες

Η καινοτομία της HP είναι ιδιαίτερα ισχυρή όταν πρόκειται για τις οθόνες της. Οι οθόνες HP είναι γνωστό ότι προσφέρουν ευκρινείς, καθαρές εικόνες με φανταστικό χρωματικό προφίλ.

Η HP έκανε επίσης μερικές τολμηρές κινήσεις τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένων μιας τεράστιας οθόνης G-Sync gaming 65 ιντσών και μιας οθόνης 240Hz στον φορητό υπολογιστή gaming Omen 15 – την πρώτη του είδους σε όλες τις μάρκες.

10. Υψηλή αξία

Οι υπολογιστές HP προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες ,

Από οθόνες gaming υψηλής τεχνολογίας 240Hz έως τις πολλαπλές λειτουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τους φορητούς φορητούς υπολογιστές x360 – αν ψάχνετε για μια λειτουργία σε φορητό υπολογιστή, σίγουρα θα βρείτε ότι η HP διαθέτει ένα προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

11. Εύκολα διαθέσιμο

Λόγω του ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες μάρκες υπολογιστών στον κόσμο, η HP είναι μια εύκολη μάρκα που μπορεί να βρεθεί τόσο σε φυσικές όσο και σε διαδικτυακές αγορές.

Προσφέρουν έναν ευρύ κατάλογο των κορυφαίων προϊόντων της HP, συμπεριλαμβανομένων Elitebooks και ZBooks.

Αυτό καθιστά επίσης πολύ πιο εύκολο να διορθωθεί εάν κάτι πάει στραβά.