Νέα

Τα 5 πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των ανακατασκευασμένων laptop

Ζυγίζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς ενός ανακατασκευασμένου φορητού υπολογιστή

Η τεχνολογία προχωρά με απίστευτο ρυθμό. Με την ακμάζουσα βιομηχανία τεχνολογίας να επεκτείνεται σε καθημερινή βάση, μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσετε με τις πιο πρόσφατες και κορυφαίες συσκευές. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει πάντα ανάγκη να έχετε τα πιο πρόσφατα και τα καλύτερα, ειδικά όταν οι διαθέσιμες ανακατασκευασμένες επιλογές είναι εξίσου ικανές και φθηνότερες.

 

Ας δούμε μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επένδυσης σε έναν ανακατασκευασμένο φορητό υπολογιστή:

 

Οι φορητοί υπολογιστές Refurbished είναι φιλικοί προς το περιβάλλον

Όταν οι φορητοί υπολογιστές ανακατασκευάζονται αντί να πετιούνται, η ποσότητα των απορριμμάτων που παράγονται ανά φορητό υπολογιστή μειώνεται σημαντικά. Όλα τα υλικά, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου, το πλαστικό, το σύνθετο ή το εξωτερικό περίβλημα από αλουμίνιο και οι γυάλινες οθόνες, επαναχρησιμοποιούνται και επαναχρησιμοποιούνται, αντί να γίνονται απόβλητα σε χωματερή. Όταν αγοράζετε έναν ανακατασκευασμένο φορητό υπολογιστή, όχι μόνο βοηθάτε στην επαναχρησιμοποίηση των υλικών που υπάρχουν ήδη, αλλά δεν συνεισφέρετε περαιτέρω αγοράζοντας ένα νέο φορητό υπολογιστή από νέα υλικά.

 

Οι συσκευές Refurbished ενδέχεται να έχουν γρατσουνιές

Κάποιος έχει ήδη χρησιμοποιήσει τον φορητό υπολογιστή πριν από εσάς, οπότε αν αγοράζετε έναν ανακατασκευασμένο φορητό υπολογιστή, είναι πιθανό να ανακαλύψετε μερικά βαθουλώματα, χτυπήματα και γρατσουνιές από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Όταν ένας φορητός υπολογιστής ανακατασκευάζεται, ορισμένες από αυτές τις σημάνσεις είναι αδύνατο να αφαιρεθούν. Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι αυτές οι σημάνσεις δεν επηρεάζουν τη λειτουργικότητα, την ταχύτητα ή την ποιότητα της συσκευής. Τα άλλα καλά νέα είναι ότι ενώ δεν επηρεάζουν το πόσο καλά λειτουργεί ο υπολογιστής. τα αισθητικά ελαττώματα μπορεί να οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση.

 

Οι φορητοί υπολογιστές Refurbished μπορούν να είναι τόσο γρήγοροι όσο τα νέα μοντέλα

Ένας ανακατασκευασμένος φορητός υπολογιστής δεν χρειάζεται να σημαίνει “παλιό” και “ξεπερασμένο”. Οι παλαιότεροι φορητοί υπολογιστές μπορούν να ενημερωθούν και όταν ανακατασκευαστούν μπορούν να εκτελέσουν πολλές από τις απαραίτητες λειτουργίες για τους περισσότερους χρήστες. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε μια έκδοση που έχει εξίσου μεγάλη μνήμη RAM και χώρο αποθήκευσης με έναν νεότερο φορητό υπολογιστή. Έτσι, τεχνικά, ένας ανακατασκευασμένος φορητός υπολογιστής μπορεί να είναι ακόμα πιο γρήγορος από έναν καινούργιο!

 

Οι συσκευές Refurbished μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρεθούν με εγγύηση

Ορισμένοι κατασκευαστές φορητών υπολογιστών θα ακυρώσουν την εγγύηση για φορητούς υπολογιστές που έχουν ανακατασκευαστεί από τρίτους. Ωστόσο, οι περισσότερες εγγυήσεις θα έχουν ήδη λήξει από τη στιγμή που ένας φορητός υπολογιστής είναι έτοιμος να ανακατασκευαστεί ούτως ή άλλως. Οι αξιόπιστοι πωλητές, ωστόσο, θα προσφέρουν ανακατασκευασμένους φορητούς υπολογιστές με δική τους εγγύηση, όπως η εγγύηση ενός έτους της E-BYTE για όλες τις συσκευές. Η εγγύηση για οποιαδήποτε αγορά, ειδικά με την τεχνολογία, είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη, διότι διασφαλίζει τον αγοραστή ότι μπορεί να είναι σίγουρος για την αγορά του.

 

Οι φορητοί υπολογιστές Refurbished μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα

Μερικοί άνθρωποι δεν τους αρέσει να αγοράζουν ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, επειδή η αξία αυτού του αυτοκινήτου πέφτει κατακόρυφα τη στιγμή που θα απομακρυνθεί από την παρτίδα. Η αγορά ενός μεταχειρισμένου οχήματος σημαίνει ότι διατηρεί την αξία του για τον αγοραστή. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για την αγορά ενός ανακατασκευασμένου φορητού υπολογιστή. Οι ανακατασκευασμένοι φορητοί υπολογιστές μας λειτουργούν σαν καινούργιοι, αλλά αγοράζονται με τεράστιες εκπτώσεις, συχνά κοντά στο 50% ή περισσότερο σε εξοικονόμηση πόρων. Επειδή είναι ανακατασκευασμένα, διατηρούν επίσης την αξία τους, η οποία επιβάλλεται περαιτέρω από την εγγύηση που παρέχεται με κάθε συσκευή.

 

Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με οποιαδήποτε αγορά, αλλά στην περίπτωση των ανακατασκευασμένων φορητών υπολογιστών, τα πλεονεκτήματα ξεπερνούν σίγουρα τα μειονεκτήματα!

Πίσω στη λίστα