Νέα

Refurbished Εξοπλισμός που απαιτείται για τη δημιουργία ενός γραφείου !

Ένα γραφείο μπορεί να είναι ένα γραφείο στο σπίτι ή μια επιχείρηση με λίγους υπαλλήλους. Οι ανάγκες σε όλα τα είδη γραφείων είναι παρόμοιες όσον αφορά τον εξοπλισμό, αλλά πολλές ανάγκες θα καταλήξουν στις συγκεκριμένες αποφάσεις και στόχους της επιχείρησής σας. Τα βασικά περιλαμβάνουν γραφεία, καρέκλες, υπολογιστές και περιφερειακά, συμπεριλαμβανομένων οθονών και εκτυπωτών. Η έρευνα και οι προσεκτικές αγορές μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοπλίσετε το γραφείο σας, κατά αντιστοιχία πάντα με τον διαθέσιμο προϋπολογισμό.

Υπολογιστές

Οι υπολογιστές είναι τα πιο βασικά κομμάτια εξοπλισμού για οποιοδήποτε γραφείο. Μία από τις μεγαλύτερες αποφάσεις είναι αν θα πάρετε επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές ή συνδυασμό των δύο. Όταν ψωνίζετε υπολογιστές, αναζητήστε μηχανήματα που θα διαρκέσουν αρκετά χρόνια πριν χρειαστούν αναβάθμιση.

Περιφερειακά

Τα περιφερειακά περιλαμβάνουν στοιχεία τεχνολογίας, όπως οθόνες, πληκτρολόγια, ποντίκια, φωτοτυπικά και εκτυπωτές. Εξετάστε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε μεγαλύτερες οθόνες ή διπλές οθόνες για εργασίες που απαιτούν εκτεταμένο χώρο στην οθόνη, πολυμέσα ή πολλαπλές εργασίες με πολλά προγράμματα.

Δικτύωση

Ο εξοπλισμός δικτύωσης είναι αυτός που συνδέει ένα μικρό γραφείο με το Διαδίκτυο και υπολογιστές εντός του γραφείου μεταξύ τους. Η πιο δημοφιλής επιλογή για μικρά και οικιακά γραφεία είναι η ασύρματη δικτύωση. Ένα μικρό γραφείο μπορεί εύκολα να συνδέσει πολλούς επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές σε μία σύνδεση DSL ή καλωδιακή.

Εάν θέλετε ένα υπολογιστή με νέα τεχνολογία και τρέχουσες δυνατότητες με χαμηλή τιμή, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα ανακατασκευασμένο υπολογιστή. \

 

 

Πού να αγοράσετε ένα ανακατασκευασμένο υπολογιστή

Υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη γκάμα προϊόντων για να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Εάν βρίσκεστε στην αγορά ανακατασκευασμένου υπολογιστή, η e-byte.gr μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό μοντέλο για τις ανάγκες σας. Βάλαμε τα ανακατασκευασμένα συστήματά μας σε μια σειρά δοκιμών πριν τους δώσουμε τη σφραγίδα έγκρισης, ώστε να είστε βέβαιοι ότι παίρνετε έναν ποιοτικό υπολογιστή σε καλή τιμή.

Επικοινωνήστε  μαζί μας σήμερα για να βρούμε το προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

e-Byte.gr  –  Μεταχειρισμένα Laptop και Υπολογιστές