Νέα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους Refurbished Υπολογιστές στην e-Byte

Γνωρίζοντας τι να ψάξετε σε έναν ανακατασκευασμένο υπολογιστή και πώς να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, θα σας δοθεί μια ώθηση στη διαδικασία αγοράς. Αυτός ο οδηγός παρέχει μια επισκόπηση των απαραίτητων γνώσεων από τους ειδικούς της eByte .

 

Τι σημαίνει Refurbished ;


Το “Refurbished” είναι ένας όρος  που αναφέρεται σε ένα μεταχειρισμένο προϊόν που επαναπιστοποιείται ή επισκευάζεται για μεταπώληση. Αλλά αυτό που συνεπάγεται μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό από διαφορετικές βιομηχανίες και μεμονωμένες εταιρείες. Στον κλάδο των υπολογιστών, τα ανακατασκευασμένα προϊόντα κυμαίνονται από επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές που πουλήθηκαν, αλλά ποτέ δεν βγήκαν από το κουτί σε υπολογιστές που ήταν σε χρήση πριν επιστραφούν για μεταπώληση.

Γνωρίζοντας τι να ψάξετε σε έναν ανακατασκευασμένο υπολογιστή και πώς να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, θα σας δοθεί μια ώθηση στη διαδικασία αγοράς. Αυτός ο οδηγός παρέχει μια επισκόπηση των απαραίτητων γνώσεων από τους ειδικούς της eByte.

 

 

Κατανόηση της διαδικασίας ανακατασκευής


Κάθε εταιρεία έχει τη δική της διαδικασία ανακατασκευής. Στην eByte, η ανακατασκευή περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη, σχολαστική διαδικασία επισκευής και επιθεώρησης για να διασφαλίσει ότι αυτοί οι υπολογιστές πληρούν τα πρότυπα μας για νέα προϊόντα.

 

Όταν οι υπολογιστές φτάνουν στη μονάδα ανακατασκευής , υποβάλλονται σε λεπτομερείς δοκιμές για να επιβεβαιώσουν ότι το σύστημα περιλαμβάνει τα σωστά στοιχεία και ότι όλα αυτά τα στοιχεία λειτουργούν. Εάν οι δοκιμές δείξουν ότι ορισμένα εξαρτήματα δεν λειτουργούν, υποβάλλονται σε ηλεκτρομηχανική επισκευή για να τα προσαρμόσουν στα πρότυπα μας για νέα προϊόντα.

 

Μετά την επιδιόρθωση ή εάν το προϊόν δεν χρειάζεται επισκευή, όλα τα δεδομένα διαγράφονται από τον σκληρό δίσκο, διασφαλίζοντας ότι κανένα από τα αρχεία ή τις πληροφορίες του προηγούμενου κατόχου δεν παραμένει οπουδήποτε στον υπολογιστή.

 

Στο τελευταίο βήμα, το σύστημα σβήνει, επαναφέροντας τη μονάδα δίσκου και τα εξαρτήματα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Προ-Εγκατεστημένο Λογισμικό Windows με όλα τα βασικά προγράμματα προ-εγκατεστημένα. Τέλος, ο υπολογιστής ελέγχεται στενά για αισθητική ζημιά σύμφωνα με τα αυστηρά κριτήρια για κάθε επίπεδο.

 

Κάθε ανακατασκευασμένος υπολογιστής ελέγχεται πολλές φορές κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας για να διασφαλιστεί ότι πληροί τα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης της eByte. Οι χρησιμοποιημένοι υπολογιστές που δεν πληρούν τα πρότυπα της eByte ανακυκλώνονται.

Ανακατασκευασμένοι υπολογιστές της eByte:
Η προσέγγισή μας

Στην eByte, η ανακαίνιση αφορά τη συνέχιση του κύκλου ζωής των προϊόντων μας, επαναφέροντάς τα σε μια κατάσταση όσο το δυνατόν πιο κοντά στο ολοκαίνουργιο όσον αφορά την απόδοση, την αξιοπιστία, την εξυπηρέτηση και την εμφάνιση.

Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η μέγιστη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Αγοράστε ανακατασκευασμένους υπολογιστές από αξιόπιστους μεταπωλητές.