Νέα

Γιατί να επιλέξω refurbished υπολογιστή για την εταιρεία μου;

Η επιλογή ενός refurbished υπολογιστή για την εταιρεία σας μπορεί να έχει πολλά οφέλη, όπως:

  1. Εξοικονόμηση κόστους: Οι refurbished υπολογιστές είναι συχνά σημαντικά φθηνότεροι από τους ολοκαίνουργιους. Αυτό μπορεί να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για επιχειρήσεις που πρέπει να αγοράσουν πολλούς υπολογιστές αλλά έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό.
  2. Περιβαλλοντικές επιπτώσεις: Επιλέγοντας refurbished υπολογιστές, συμβάλλετε στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων. Οι refurbished υπολογιστές έχουν αποκατασταθεί στην αρχική τους κατάσταση λειτουργίας, πράγμα που σημαίνει ότι εξακολουθούν να είναι χρήσιμοι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα επόμενα χρόνια.
  3. Διασφάλιση ποιότητας: Οι refurbished υπολογιστές ελέγχονται και πιστοποιούνται για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τα βιομηχανικά πρότυπα και ότι λειτουργούν εξίσου καλά με τους νέους υπολογιστές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα των refurbished υπολογιστών που αγοράζετε.
  4. Δυνατότητα αναβάθμισης: Οι refurbished υπολογιστές έχουν συχνά χώρο για αναβαθμίσεις, όπως προσθήκη περισσότερης μνήμης RAM ή μεγαλύτερου σκληρού δίσκου. Αυτός μπορεί να είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να αναβαθμίσετε τα συστήματα του υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε εντελώς νέους υπολογιστές.
  5. Εγγύηση: Πολλοί πωλητές refurbished υπολογιστών προσφέρουν εγγυήσεις για τα προϊόντα τους, δίνοντάς σας ήσυχο το μυαλό σας, γνωρίζοντας ότι η επένδυσή σας προστατεύεται. Στην E-BYTE παρέχουμε εγγύηση ενός χρόνου σε όλα μας τα μηχανήματα.

Συνολικά, η επιλογή refurbished υπολογιστών για την εταιρεία σας μπορεί να είναι μια έξυπνη απόφαση που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα, να μειώσει τις περιβαλλοντικές σας επιπτώσεις και να παρέχει αξιόπιστα συστήματα υπολογιστών για την επιχείρησή σας.