Νέα

Windows Defender vs Premium Panda Antivirus

Η προστασία των δεδομένων σας από ιούς, κακόβουλα προγράμματα, spyware και ransomware είναι ζωτικής σημασίας από εξωτερικές επιθέσεις. Η έκδοση 10 των Microsoft Windows συνοδεύονται από ενσωματωμένη προστασία κατά του spyware και anti-malware που ονομάζεται Defender. Ωστόσο, είναι αρκετά καλό για να διατηρήσετε τα ευαίσθητα δεδομένα σας ασφαλή ή χρειάζεστε να εγκαταστήσετε και να αγοράσετε antivirus επί πληρωμή;

Τι είναι ο Windows Defender;

Ο Windows Defender είναι μια προστασία κατά των spyware και anti-malware που είναι εγκατεστημένα στο λειτουργικό σύστημα των Windows. Ο Windows Defender μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows 7, 8 ή 10. Ο Windows Defender είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε τις προετοιμασίες ασφαλείας σας, αλλά είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματα του λογισμικού, ώστε να μπορείτε να λάβετε τις σωστές αποφάσεις.

Πλεονεκτήματα

  • Είναι δωρεάν
  • Προστατεύει από κακόβουλο λογισμικό και λογισμικό υποκλοπής
  • Είναι το πιο ισχυρό λογισμικό προστασίας που κυκλοφόρησε η Microsoft
  • Κάνει συχνές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα

  • Η ταχύτητα σάρωσης είναι αργή
  • Δεν παρέχει πλήρη προστασίας από όλες τις απειλές
  • Περιορισμένη λειτουργικότητα
  • Χωρίς προστασία ransomware
  • Χωρίς προστασία ηλεκτρονικού ψαρέματος και κλειδιού

 

Αντιιικό λογισμικό επί πληρωμή

Το αξιόπιστο λογισμικό επί πληρωμή Panda Antivirus προστατεύει από όλες τις απειλές, όπως ιούς, κακόβουλα προγράμματα, λογισμικό υποκλοπής spyware, phishers, key logger και Ransomware. Το λογισμικό επί πληρωμή Panda Antivirus έχει περισσότερες διαμορφώσεις και αναφορές που θα σας βοηθήσουν να συντονίσετε την εμπειρία σας. Είναι επίσης ταχύτερο και δεν εμποδίζει την απόδοση του υπολογιστή.

Έχει εξαιρετική υποστήριξη και εγγύηση πελατών. Δεν προστατεύει μόνο από ιούς, αλλά προστατεύει την ταυτότητά σας και τις διαδικτυακές συναλλαγές σας.

Η καλύτερη άμυνα είναι να επενδύσετε σε μια σουίτα ασφαλείας που προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία και εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

Δωρεάν ή επί πληρωμή; Ποιο είναι το συμπέρασμα;

Όσον αφορά την ψηφιακή ασφάλεια, η αγορά μιας σουίτας προστασίας από ιούς είναι μια μικρή τιμή που πρέπει να πληρώσετε. Με ανθρώπους να ξοδεύουν αμέτρητες ώρες και εκατομμύρια ευρω προσπαθώντας να διορθώσουν ό, τι χάθηκε λόγω της εποπτείας ασφαλείας, η αγορά μιας σουίτας ασφαλείας φαίνεται σαν την καλύτερη επιλογή. Το να αφήνεις τους ειδικούς να χρησιμοποιούν την τεχνολογία αιχμής για την καταπολέμηση νέων απειλών για ένα μικρό ποσό μοιάζει με το λογικό πράγμα που πρέπει να κάνεις.

Τελικά, εξαρτάται από τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Δεν θα σπαταληθούν χρήματα. Λάβετε επίσης υπόψη ότι ακόμη και μερικά δωρεάν προγράμματα προστασίας από ιούς προσφέρουν και μερικές από τις προηγμένες δυνατότητες. Θα πρέπει απλώς να κάνετε τη δική σας έρευνα και να μάθετε αν είναι αρκετά για εσάς.

 

e-Byte.gr  –  Μεταχειρισμένα Laptop και Υπολογιστές